De 10 best gelezen artikelen van 2018 op Aukeline.nl

De 10 best gelezen artikelen  van 2018 op Aukeline.nl

Yes, Aukeline.nl is inmiddels al een jaar ‘in de lucht’! En wat was het onwijs leuk om te zien hoe jullie reageerden op mijn artikelen. Heel erg bedankt! Nu 2019 voor de deur staat, wordt het tijd om even terug te blikken op het afgelopen jaar. Deze tien artikelen vonden jullie het leukst om te lezen, kijk je mee? 

1. Nick: ‘Ik wist wel dat ik te zwaar was, maar niet dat het zo erg was’

In 2018 interviewde ik mijn vriend Nick, omdat ik natuurlijk enorm trots op hem ben en omdat ik wist dat ik met zijn afvalverhaal veel mensen kon inspireren. En jullie vonden dit inderdaad interessant om te lezen, want dit artikel staat niet voor niks op nummer één! 

2. Eiwitrijk bananenbrood met blauwe bessen

bananenbrood-header

Ik bakte wat bananenbroden af in 2018, want uiteindelijk kwam ik tot mijn mijn best gelukte en lekkerste bananenbrood EVER. Ik overdrijf graag, maar met dit recept op de tweede plaats blijkt het toch echt zo te zijn. Ik maak ‘m nu nog steeds regelmatig en leg er dan nog zelfs extra repen banaan bovenop, wat ‘m nog smeuïger maakt. De 2.0-versie zeg maar. 

3. Lieve mede-millennial, luister naar jezelf

overspannen-burn-out

Dit artikel over mijn overspannenheid had ik al een tijd als concept opgeslagen, maar ik twijfelde steeds of ik ‘m wel moest publiceren. Wat zullen mensen denken? Wat zal mijn werkgever denken? Vind ik het zelf wel oké als ik zo’n ontzettend persoonlijk verhaal met de buitenwereld deel? Uiteindelijk besefte ik dat als ik iemand zou zijn die in een soortgelijke situatie zit, heel graag zo’n verhaal wilde lezen. En dat ik diegene misschien wel kon inspireren of zelfs verder helpen… Dat was voor mij meer waard dan mijn eigen onzekerheden. Het bleek een goede keuze te zijn geweest, want de reacties waren hartverwarmend. 

4. Zo blijf je fit met een kantoorbaan

werk-kantoorbaan-fit

‘Maar Auk, je hebt een kantoorbaan, hoe blijf je dan zo fit?’ Ik krijg die vraag wel vaker. En dat blijkt ook uit de bezoekersaantallen! Zitten is het nieuwe roken, dus: hoe je dan toch zo fit mogelijk blijft? Door de juiste gewoontes aan te leren en toe te passen in je leefstijl.

5. Hardlopen in de kou: 6 tips voor een verantwoorde run

hardlopen-in-de-kou-winter

Ben je een koukleum en train je liever binnen? Geef jezelf dan toch maar een schop onder je kont en trek je hardloopschoenen aan, want van rennen krijg je het warm. Maar voordat je vol energie en enthousiasme naar buiten stapt, is het belangrijk om enige voorbereidingen te treffen. 

En deze artikelen vonden jullie in 2018 ook leuk:

6. Mijn favo HIIT full body workout voor thuis
7. 7 factoren die jouw gewicht beïnvloeden 
8. Zen dankzij yin yang yoga van Mirjam Meeuwsen
9. Mijn 7 eet- en drinkgewoontes voor een rustige huid
10. Zo houd je je hoofd koel in tijden van drukte

Nogmaals bedankt voor het volgen en al jullie lieve berichtjes het afgelopen jaar! Hele fijne jaarwisseling en tot volgend jaar! Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *