Mijn 2018: het jaar van veranderingen

Mijn 2018: het jaar van veranderingen

2018 was een belangrijk jaar voor me waarin er onwijs veel gebeurd is: hele mooie en natuurlijk ook minder mooie dingen, want tsja, die horen nou eenmaal ook bij het leven. Kijk je mee naar mijn jaar?

Januari

In januari was ik nog aan het herstellen. Ik stond eigenlijk inmiddels alweer te trappelen om aan het werk te gaan, maar daarin moest ik mezelf nog even afremmen. Ik was namelijk nog niet helemaal ‘de oude’. Intussen volgde ik nog wel mijn minor Business English, waarvoor ik op zaterdag naar school moest. Gelukkig was ik daarmee wel al bijna klaar.

Februari/maart

Vanaf februari begon ik bij mijn nieuwe baan en startte ook mijn afstudeertraject. Een spannende, leerzame tijd! Ondanks ik eigenlijk helemaal geen ‘job hopper’ ben, besloot ik (alweer) van baan te switchen. Dat bleek een hele goede keuze te zijn geweest, want ik werk er nu nog steeds met veel plezier. 

April/mei/juni

Deze maanden stonden vooral in het teken van afstuderen en wennen aan mijn nieuwe baan. Intussen hadden we ook nog ons ‘droomhuis’ op het oog, waarna we er een bod op uitgebracht hebben. Toen we hoorden dat we het huis hadden, kon ik het niet geloven! We moesten alleen nog even wachten tot september, maar dat gaf ons wel ruim de tijd om na te denken hoe we het wilden hebben en mooie meubels te scoren. 

Juli 

In juli gingen we bijna twee weken op vakantie naar Marokko, wat helaas niet zo geslaagd was (lees: veel ziek, zwak en misselijk), maar het was alsnog wel even lekker om eruit te zijn. Ook hoorde ik dat mijn scriptie goed was gekeurd en ik al bijna afgestudeerd was. Ik moest toen alleen nog een pitch doen en een gesprekje herkansen.

Augustus/september

Eind augustus was ik officieel afgestudeerd. Wat een heerlijk gevoel! Halverwege september kregen we de sleutel van ons nieuwe huis, dus we moesten flink aan de bak. Gelukkig kregen we veel hulp van familie en vrienden. 

Terwijl ik dit allemaal aan het opschrijven ben, realiseer ik me hoeveel er veranderd is in een jaar tijd. Hoe goed die veranderingen ook uitpakten, toch hoop ik dat volgend jaar een iets rustiger jaar wordt, haha. Ik heb namelijk geen idee hoe ik het allemaal geflikt heb. 

Oktober

Maar we zijn er nog niet! In oktober kocht ik ook nog een auto, omdat ik het reizen met het openbaar vervoer niet langer trok. Ik had een rotaansluiting, waardoor ik vaak pas rond 19.00 uur thuis was. Ik had dan haast niks meer aan mijn avond, waardoor sporten ook vaak in het water viel. Ik ben nu nog steeds ontzettend blij met die auto, alweer zo’n goede beslissing dus! Deze maand mocht ik ook nog eens voor mijn werk een health check doen, onwijs interessant. 

November

Eind november was (eindelijk) mijn diploma-uitreiking. Ik had hier vier jaar naar uitgekeken, maar op de dag zelf stelde het uiteindelijk niet zoveel voor. Ach, het was alsnog best leuk en ik heb weer een periode kunnen afsluiten!

December

Verder was ik in december nog jarig en vierden we dat in combinatie met onze housewarming. We hadden veel mensen uitgenodigd, dus het was de hele dag door feest. Heel leuk! En nu aftellen naar 2019… 

(Sportieve) doelen 2019

Mijn (sportieve) doelen voor 2019? 

  • Een rustiger leven leiden dan afgelopen jaar. Moet lukken, toch?!
  • Lekker door blijven sporten: CrossFit (opbouwen naar twee keer per week), fitness en hardlopen. En misschien nog een nieuwe sport uitproberen, altijd leuk! 
  • Twee keer per week artikelen plaatsen op mijn blog, in plaats van één keer per week. (Hopelijk lukt dit naast mijn baan, maar ik doe mijn best!)
  • Meer foto’s en video’s maken van mijn workouts. Hopelijk vinden jullie dat leuk! 

Hoe zag jouw jaar eruit? En wat zijn jouw (sportieve) doelen voor 2019? Ik ben benieuwd! Voor nu alvast hele fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *